Jessica Simpson: „Nem szoktam fogat mosni!”

Ezt a felettébb meglepő vallomást tette Jessica Simpson egy amerikai rádióadónak. Azt gondolnánk, a sztárok épp azok, akiknek csak annyi dolguk van, hogy naphosszat a külsejük tökéletesítésével foglalkozzanak, de úgy tűnik, Simpsonnak fogai tisztasága nem tartozik a napi rutinjába. Kiábrándító, ugye?

Egy amerikai rádióadónak korábban tett nyilatkozatában a színész-énekesnő elismerte, hogy csak időnként mossa meg a fogait, egyébként szájvizet használ, s ez neki bőven elég. És a fogai közé szorult ételmaradékoknak? Azoknak biztos nem elég egy kupicányi szájvíz. Legyen bármilyen erős is egy öblögető, fogmosás nélkül akkor sem tudjuk vele tisztán és lepedékmentesen tartani a fogainkat.

Jessica ennél bizakodóbb, azt mondja, nagyon erős fogakat örökölt, s úgy gondolja, hatvan éves korában sem lesz vele problémája. Hát, mi szurkolunk neki, habár ilyen szájápolási rutin mellett nem gondolnánk, hogy bárki képes lehet egészségesen tartani a fogait egy életen át, de Hollywoodban ugyebár bármi megtörténhet. A színésznő fotóit látva pedig gyanítjuk, hogy ha ő nem is, fogorvosai azért sokat munkálkodnak tökéletes mosolyáért.

(X) hirdetés

Item added to cart.
0 items - Ft