Fogászat Arca 2014 – Indul a pályázat!

2014-ben harmadik alkalommal hirdetjük meg a Fogászat Arca címet. Babamosoly Pályázatunkon olyan 0-2 éves gyermekek jelentkezését várjuk, akiknek legalább egy előbújt tejfoguk már van. A jelentkezési időszak 2014. október 1-től 2014. október 15-ig tart, a nevezéshez pedig nincs szükség másra, mint egy mosolygós fotóra az ifjú pályázóról.

Babamosoly 2014 380

BABAMOSOLY PÁLYÁZAT 2014

Jelentkezés feltételei:

(X) hirdetés

– 0-24 hónapos kor (2012. október 01. utáni születési dátum),
– minimum 1 előbújt tejfog,
– 1 db mosolygós fénykép, amin látszanak a gyermek fogacskái.

Jelentkezési időszak:

2014. október 01-től 2014. október 15-ig, de maximálisan 20 fő részvételét tudjuk elfogadni.

(X) hirdetés

Jelentkezés módja:

E-mailben az info@merjmosolyogni.hu címen (kérjük a pályázati fotó mellékelését, a pontos születési dátum és az eddig előbújt tejfogak számának megjelölését).

Szavazási időszak:

2014. október 16-tól 2014. október 30-ig, a Merjmosolyogni.hu hivatalos Facebook oldalán.

Nyeremény – 1. helyezett:

– Fogászat Arca 2014 cím oklevéllel,
– megjelenés a Merjmosolyogni.hu oldalon,
– szájápolási ajándékcsomag (1 db Curaprox Curakid babafogkefe, 1 db Elmex babafogkrém, 1 db Bori a fogorvosnál oktatókönyv),
– 10 000 Ft értékű kupon a Merjmosolyogni.hu szájápolási webáruházba (ingyenes szállítással),
– 18 éves korig ingyenes szűrővizsgálat a Merjmosolyogni.hu partnerfogászatánál (lakóhely szerinti megyeszékhelyen).

Nyeremény – 2-3. helyezett:

– elismerő oklevél,
– szájápolási ajándékcsomag (1 db Curaprox Curakid babafogkefe, 1 db Elmex babafogkrém, 1 db Bori a fogorvosnál oktatókönyv).

Akik az elmúlt két évben megismerték a Merjmosolyogni.hu által szervezett Babamosoly Pályázatot, azok tudják, hogy játékunk célja a gyermekek szájhigiéniájának fejlesztése és figyelemfelhívás az elszaporodó fogászati panaszokra, mind a gyermekek mind a felnőttek körében.

Kezdeményezésünkkel szeretnénk elérni, hogy az új generációk egyre tudatosabban álljanak a fogászat és a szájápolás kérdéséhez és hogy ne nyűgként, hanem mindennapos és kifizetődő rutinként kezeljék a fogápolást.

Magyarország szájhigiénia tekintetében sajnos le van maradva a fejlettebb országoktól. A skandináv kisgyermekek például fejlettebb szájápolási kultúrával rendelkeznek, mint hazánk diplomásai.

Szeretnénk, ha a legifjabb generációk számára a napi kétszeri fogmosás, a mindennapos fogköztisztítás és a rendszeres fogászati ellenőrzés természetes lenne, így megőrizhetnék fogaikat egy életen keresztül.

 

BABAMOSOLY VISSZATEKINTŐ

Fogászat Arca 2012 – Burján Barnabás

Barnabás 2012-ben, 13 hónaposan lett a Fogászat Arca cím apró tulajdonosa. Barnabás akkor még a környékbeli nagymamákat kápráztatta el mosolyával, ma pedig már az ovis kislányokat.

Barni szülei legnagyobb örömére nem csak az autókat és a motorokat szereti, hanem a fogmosást is, aminek természetesen megvan az eredménye: minden tejfoga tökéletesen egészséges.

Barnabás 2012-ben és most, 2014-ben.
Barnabás 2012-ben és most, 2014-ben.

 

Fogászat Arca 2013 – Tóth Zsombor

Zsombor tavaly 15 hónaposan lett a Fogászat Arca, megnyerő fotójával óriási sikert aratott az olvasók körében.

Zsombi szülei mindig is fontosnak tartották az alapos szájhigiéniát, ezért a rendszeres fogápolás mellé játékos módszereket is meghonosítottak, így ösztönözve gyermekeiket a mindennapos szájápolásban.

Zsombi 2013-ban ezzel a képpel indult a Fogászat Arca címért.
Zsombi 2013-ban ezzel a képpel indult a Fogászat Arca címért.
Item added to cart.
0 items - Ft