Fogas ajándékok karácsonyra

Minden évben fogas kérdés, hogy mit vegyünk szeretteinknek karácsonyra. A tökéletes ajándék megtalálása nem egyszerű, de nem is lehetetlen feladat. Ha úgy érezzük, hogy a fényűző és extrém meglepetések nem a mi asztalunk, fejezzük ki szeretetünket személyre szabott és hasznos ajándékokkal. Mi most adunk néhány remek fogas ötletet:

Kütyük a fogmosásban

A Curaprox vadonatúj Hydrosonic EASY szónikus fogkeféje tökéletesen megtisztítja a fogakat. Emellett akár a két hétig bírja töltés nélkül, és fogszabályzás és implantátumok esetén is kiválóan alkalmas. Igazán praktikus és szép ajándék igényeseknek.

(X) hirdetés

Legyen természetesen fehér az ünnepi mosoly

A Curaprox Black is White fehérítő hatású fogkrémje a fogak egészségének megőrzése érdekében aktív szénnel távolítja el az elszíneződéseket, kémiai fehérítés vagy a fogzománc koptatása nélkül. Az aktív szén részecskék elnyelik a szennyeződéseket és pigment részecskéket, különösen a tea, kávé, nikotin és vörösbor okozta elszíneződéseket. Az elegáns fekete fogkrémhez fogkefe is dukál a Curaprox Black is White szettben.

A családban a gyerekek az elsők

(X) hirdetés

Egészen pici babáknak és persze a szülőknek is hasznos ajándék lehet egy speciális cumi a Curaproxtól, mely már az első pillanattól segíti a helyes és hatékony szájápolást. A CURAPROX Baby orthodonciás cumi segít meggátolni a keresztharapás és a mélyharapás kialakulását, és támogatja az állkapocs egészséges fejlődését. A speciális forma garantálja a kisbabák biztonságos cumizását. A CURAPROX Baby rágóka egy masszírozós fogkefe és csörgő ötletes kombinációja, ami a fogzás idején segít megnyugtatni a babát és felkészíti őket az első fogkeféjükre. Szervezetbarát, törhetetlen, káros anyagoktól mentes. A kisebb gyerekek természetesen próbálkozhatnak az önálló fogmosással. Nekik készült a CuraKid fogkeféje.

Kisebb ajándékot keresel karácsonyra?

A Curaprox mindig előrukkol limitált kiadású különleges fogkefékkel. Ezek igazán izgalmas és menő ajándékok. Csak győzzük eldönteni, melyiket válasszuk. Választhatunk nagyon színeset is, de lehet hópihés mintát is találni. A közös bennük, hogy mindegyik igazán gyengéd a fogakhoz.

Egy kis Gin Tonic karácsonyra

Ha választásod a Curaprox BE YOU fogkrémekre esik, egész biztos, hogy sikered lesz. Ki ne akarna egy különleges gin tonic ízesítésű vagy görögdinnyés fogkrémet kipróbálni. A színes fogkrémek nemcsak vidámak és egyediek, de fehér mosolyt is varázsolnak az enzimes fehérítő hatóanyagoknak köszönhetően.

(X)

 

Item added to cart.
0 items - Ft