Emberrablás történetével állt elő egy kisfiú, hogy megússza a fogorvost

Nem mindennapi történettel keltette fel magára a figyelmet egy tizenkét éves francia kisfiú. Részletgazdag, a rendőrök számára teljesen hihető emberrablási sztorit talált ki, csak hogy ne kelljen beismernie: nem mert elmenni a fogorvoshoz.

Kép: illusztráció. /Innocentjustice.org/
Kép: illusztráció. /Innocentjustice.org/

A rendőrök május 21-én a francia St Gervais faluban egy bujkáló kisfiúra lettek figyelmesek, aki kihallgatása során elmondta, a közeli Bagnols-sur-Cèze városából rabolták el, amikor éppen fogorvosához igyekezett. Vallomása szerint egy férfi útbaigazítást kért tőle, majd erőszakkal az autójába ültette és elhajtott vele. Az első adandó alkalommal azonban, amikor az autó megállt, a kisfiú kiugrott és elszaladt.

A fiatal áldozat ezután részletes leírást adott a rendőröknek: elrablója egy 170 cm magas harmincas éveiben járó, izmos, fekete pólót és farmernadrágot viselő európai férfi volt, akinek jobb arcfelén sebhely látható. S ha ez még nem lett volna elég meggyőző, a kisfiú pontos jellemzést adott elrablása részleteiről és az autóról is, amivel az állítólagos bűncselekményt elkövették.

(X) hirdetés

Közel egy hónapnyi nyomozást követően, a Bagnols-i helyi térfigyelő kamerák felvételének elemzésekor több ellentmondásra is fény derült, így a nyomozók további kihallgatásnak vetették alá az áldozatot, aki beismerte, csak azért találta ki a történetet, hogy ne kelljen elmennie a fogorvosához.

A gyermeki találékonyság és képzelet valóban nem ismer határokat, és jóllehet, a fogorvostól nagyon megijedt a kisfiú, bátorsága mégis elképesztő, hogy képes volt ekkora hercehurcának alávetni magát. Ezek után a fogorvos már biztosan nem lesz nagy feladat.

Item added to cart.
0 items - Ft