Britney Spears fogorvosi székkel utazik mindenhova

A többség nem feltétlen örül neki, ha egy fogorvosi székben kell pihentetnie magát, nem így Britney Spears, aki úgy gondolja, az egyik legkényelmesebb és legmegnyugtatóbb bútordarab a fogorvosi rendelőkben használatos szék, annak is egy hordozható változata.

A harmincas éveiben járó énekesnő idén az amerikai X-Faxtor zsűrijében kapott helyett Simon Cowell, Demi Lovato és L.A. Reid mellett, így elég sokat utazik mostanában, járják az országot a selejtezők miatt. Munkatársai szerint a magánrepülővel szállított ülőalkalmatosság támláját a sminkszobában is előszeretettel lehajtja Britney, így nyugodtan ellazulhat a felvételek előtt.

Bár elég figyelemfelkeltő a hír, Simon Cowell mégis azt mondja, Britney igenis komolyan veszi a munkát, s a nézők egy teljesen más embert ismerhetnek meg benne, mint az utóbbi években. A szék-ügy egyébként a vele dolgozók körében is ugratások állandó témája, szeretnek ezen viccelődni a kollégák. Simon azt is elmondta, hiába gondolja úgy a többség, hogy Britney nagyon magabiztos személyiség, a kulisszák mögött kifejezetten visszahúzódó, szerény nő. Pont ennek köszönheti, hogy a producer felfigyelt rá, s helyet kapott műsorának legújabb évadában.

(X) hirdetés

Ma már könnyen szállítható, profi székek állnak a fogorvosok rendelkezésére.
Item added to cart.
0 items - Ft