Bosszúból kihúzta volt párja összes fogát

Szerelmi bosszúból kihúzta volt szeretője összes fogát egy nő Lengyelországban, amiért 3 év börtönt kaphat.

Illusztráció. Kép: Roy Ajin.

A 34 éves nő szakszerűen cselekedett, mivel legalább fogorvos. Anna Mackowiak a neve, és pár nappal azután állított be rendelőjébe volt párja, hogy a 45 esztendős férfi faképnél hagyta őt egy másik nőért.

„Megpróbáltam félretenni az érzelmeimet, de ahogy a székben feküdt, mégis úgy döntöttem, hogy kiszedem az összes fogát a rohadéknak!” – idézte a fogorvosnőt az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

(X) hirdetés

A férfi akkora adag érzéstelenítőt kapott, hogy elaludt, a nő pedig miután megfosztotta az összes fogától, felkötött az állát hogy ne tudja kinyitni a száját, és azt hazudta neki, hogy komplikációk adódtak, és specialistához kell fordulnia.

A férfi érezte ugyan, hogy nem érez semmit a szájában, mármint fogakat, de a nő azt mondta neki, ez csupán az érzéstelenítéstől van. Amikor aztán hazaért, és belenézett a tükörbe, nem akart hinni a szemének.

Azóta új barátnője faképnél hagyta, mert képtelen fogatlan férfival élni. A fogorvosnő ellen eljárás indult szakmai vétség és páciens bizalmával történő visszaélés címén.

(X) hirdetés

Forrás: MTI

Item added to cart.
0 items - Ft