Beyoncé és Blue Ivy fogköztisztításra tanít minket

Beyoncé és Jay-Z kislánya, Blue Ivy januárban töltötte be harmadik életévét, de már most a közösségi oldalak kedvence. Édesanyjával közös selfie-jeinek, bájos megjelenésének és talpraesettségének köszönhetően igazi rajongótábora van Blue Ivy-nak. Beyoncé-val közösen nemrég a fogtisztítás fontosságára hívták fel a rajongók figyelmét.

Beyoncé április 1-jén osztotta meg Instagram oldalán kislányával közös mini videóját, amin keretes fogköztisztítóval gyakorolják a fogköztisztítás rutinját, ráadásul alatta egy Jay-Z közreműködésével rögzített dallam is hallható, „FLOSSING”, azaz „fogselymezés” szöveggel. Az énekesnő fontosnak tartja a szájápolás népszerűsítését, hiszen a vonzó megjelenéshez az egészséges mosoly is hozzátartozik.

Ahogyan az a videón is látható, a 3 éves kor egyáltalán nem korai a fogápolási rutin elsajátításához, ráadásul gyermekünk minél előbb tanulja meg a fogmosás és fogköztisztítás technikáját, annál hatékonyabban lesz képes megvédeni fogait a fogszuvasodástól, ínygyulladástól és fogkőképződéstől.

(X) hirdetés

Item added to cart.
0 items - Ft