hirdetés (X)

Beyoncé és Blue Ivy fogköztisztításra tanít minket

2015-04-08T11:59:48+00:00 2015. április 9.|Fogászati hírek, Sztárhírek|

Beyoncé és Jay-Z kislánya, Blue Ivy januárban töltötte be harmadik életévét, de már most a közösségi oldalak kedvence. Édesanyjával közös selfie-jeinek, bájos megjelenésének és talpraesettségének köszönhetően igazi rajongótábora van Blue Ivy-nak. Beyoncé-val közösen nemrég a fogtisztítás fontosságára hívták fel a rajongók figyelmét.

Beyoncé április 1-jén osztotta meg Instagram oldalán kislányával közös mini videóját, amin keretes fogköztisztítóval gyakorolják a fogköztisztítás rutinját, ráadásul alatta egy Jay-Z közreműködésével rögzített dallam is hallható, “FLOSSING”, azaz “fogselymezés” szöveggel. Az énekesnő fontosnak tartja a szájápolás népszerűsítését, hiszen a vonzó megjelenéshez az egészséges mosoly is hozzátartozik.

Ahogyan az a videón is látható, a 3 éves kor egyáltalán nem korai a fogápolási rutin elsajátításához, ráadásul gyermekünk minél előbb tanulja meg a fogmosás és fogköztisztítás technikáját, annál hatékonyabban lesz képes megvédeni fogait a fogszuvasodástól, ínygyulladástól és fogkőképződéstől.

További kérdéseid vannak?
A Fresh24Dental szakértői 24 órán belül válaszolnak kérdéseidre!

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!