Akció!

Oral-B Oxyjet szájzuhany

31 349 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 313 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: OBMD20 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Az Oral-B Oxyjet szájzuhany mindennapos használata lehetővé teszi az íny és a fogközök alapos megtisztítását, egyszerűbben, mint valaha.

Az Oral-B Professional Care Oxyjet MD-20 szájzuhany működési elve a légszűrőn áthaladó, légbuborékokkal sűrített víznyomás, ami beállításunktól függően kilövellhet egyenes vagy spirális irányban is. A beállításhoz elegendő, ha ujjunkkal megnyomjuk a szájzuhany fején elhelyezett Jet kapcsolót.

Oral-B Oxyjet szájzuhany fejen elhelyezett Jet kapcsoló.

Az egyenesen áramló vízsugár (jet kapcsoló felső pozíciója) a pontos fogköztisztítást támogatja, míg a rotáló vízsugár (jet kapcsoló alsó pozíciója) és az általa keltett mikro-buborékok nagyobb területre kiterjedő tisztítást és gyengéd ínymasszázst tesznek lehetővé.oral-b-oxyjet-szajzuhany-mukodes

 

Az oxigénnel dúsított víz hatékonyan távolítja el a fogközökbe tapadt ételmaradékokat és bakteriális filmréteget (plakkot) ezáltal megakadályozza a fogközökben a fogszuvasodás és ínygyulladás kialakulását valamint a fogkőképződést.

Az Oral-B Oxyjet használata nem csak akkor fontos, ha természetes fogsorunk tisztítását szeretnénk tökéletesíteni; a szájzuhany kiváló segítséget nyújt a fogkoronák, hidak, implantátumok, fogszabályzók tisztán tartásában is.

 

Az Oral-B Oxyjet fejeken átáramló vízsugár erősségét 5 fokozatban állíthatjuk. A szájzuhany nyelén szintén találunk egy ki-/bekapcsoló gombot, amivel használat közben bármikor megállíthatjuk a vízsugár kilövellését.

A szórófejek peremén különböző színű gyűrűket találunk, melyek lehetővé teszik, hogy a gépet egyszerre többen is használják, de a fejeket ne keverjék össze.

A víztartály kapacitása 600 ml. A víztartályba tetszés szerint adagolhatunk kedvenc szájvizünkből is, így az antibakteriális hatás még fokozottabb lesz.

Az Oral-B Professional Care Oxyjet MD-20 szett tartalma: 

– 1 db szájzuhany
– 600 ml-es víztartály
– 4 db fúvóka

Garancia: 2 év.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

1. Csatlakoztasson egy Oral-B Oxyjet fúvókát a szájzuhanyhoz, kattanásig nyomva a fejet. Töltse meg a víztartályt langyos vízzel. Amennyiben szeretne szájvizet is adagolni a víztartályba, először mindig a langyos vizet töltse be, csak ezt követően adagolja a szájvizet.

2. Kapcsolja be az Oral-B Oxyjet szájzuhanyt a ki-/bekapcsoló gomb segítségével. (A szájzuhany nyelén elhelyezett tolókapcsoló ekkor még maradjon kikapcsolt állapotban.)

3. Válassza ki a megfelelő víznyomást (1=enyhe, 5=erős). Első használat alkalmával ajánlott az 1-es fokozattal indítani, különösen ha fogínye hajlamos a vérzésre vagy ha gyermekek használják a szájzuhanyt.

4. Hajoljon a mosdókagyló felé és helyezze szájába a szájzuhany fejét. Tolja fel a nyélen található bekapcsoló gombot! Fogközről fogközre haladva, az íny vonala mentén vezesse végig a szájzuhany fejét. Az Oral-B Oxyjet szájzuhany használata közben tartsa nyitva a száját, hogy a kiáramló víz szabadon távozhasson.

A szájüregben használt elektromos eszközöket fertőtlenítés és a lerakódások eltávolítása céljából rendszeresen tisztítani kell.

A vízkő eltávolítását 6-18 hetente kell elvégezni a használat gyakoriságától és a víz keménységétől függően. Minél keményebb a víz annál gyakrabban kell tisztítanunk készülékünket.

Erre a célra a Redesept készítményt ajánljuk.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

,

Rendeltetés

, ,

Garancia

2 év

Cserélhető fej

igen

Üzemmódok száma

5

Időmérő funkció

nincs

Hálózati feszültség

100-240V

Tölthető akkumulátor

nincs

Tartozékok

pótfej, víztartály

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db szájzuhany + víztartály + 4 db Oxyjet szórófej

Oral-B Oxyjet szájzuhany termékről 2 értékelés

  1. 5 out of 5

    Erika

    A használata során megszűnt a párom pótlás alatti inygyulládasa, napi szinten 2 x-szer használja, teljesen a napi rutin része lett. Használata egyszerű, praktikus. Akár fgszabályzóhoz is kitűnű.

  2. 5 out of 5

    Bozsoki-Tóth Zsuzsi

    állítható vízsugárnak köszönhetően mindenki kiválaszthatja a számára éppen megfelelő víznyomást. Olyan helyekről is képes hatékonyan kihozni az ételmaradékot, ahonnan fogkefével képtelenség kivarázsolni. A fogkőképződés meglepően jelentősen csökkent az alkalmazásával nagyon meg vagyunk vele elégedve.

Mondd el a véleményed