Zendium Complete Protection szájvíz

2 499 Ft

Elfogyott

Leírás

A Zendium termékcsalád legfőbb célja a szájüreg természetes védekezőképességének fokozása, minél kevesebb mesterséges adalékanyag felhasználása nélkül.

A Zendium Complete Protection szájvíz (500 ml) átfogó védelmet nyújt a legtöbb szájüregi megbetegedéssel szemben. Rendszeres használatával megelőzhető a fogszuvasodás, az ínyproblémák kialakulása.

A Zendium Complete Protection szájvíz olyan természetes enzimeket és fehérjéket tartalmaz, melyek természetes formában megtalálhatók a szájüregben, így fokozva annak normál védekezőképességét a káros baktériumokkal szemben.

Fluoridtartalma erősíti a fogzománcot, ami így ellenállóvá válik a savas ételekkel, italokkal szemben és csökken a fogszuvasodás kialakulásának esélye is.

A Zendium Complete Protection szájvíz nem tartalmaz nátrium-lauril-szulfátot (SLS-t), triklozánt és parabéneket. Alkoholmentes formula.

Összetevők:

Aqua, Glycerin, Hydrogenated starch hydrolysate, Xylitol, Steareth-30, Sodium benzoate, Citric acid, Amyloglucosidase, Sodium hydroxide, Allantoin, Glucose oxidase, Aroma, Sodium fluoride, Potassium thiocynate, Lysozyme, Colostrum, Lactoferrin, Sodium caseinate, Lactoperoxidase, Potassium sorbate, Limonene, CI 42051, Nátrium-fluoridot (225 ppm F), tojás- és tejfehérjéket tartalmaz.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: 
Használja naponta kétszer a reggeli és esti fogmosások alkalmával. Nyomjon borsónyi mennyiséget a fogkeféjére és két percen keresztül alaposan mossa meg fogait, ügyelve a hátsó és belső felszínek tisztán tartására is.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

Ízesítés

Alkoholtartalom

nincs

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

225 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

500 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zendium Complete Protection szájvíz” értékelése elsőként