Miradent Tong-Clin nyelvkaparó

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

A német Miradent szájápolási márka sokszínű termékpalettája kiválóan lefedi a gyermekek és a felnőttek szájápolási igényeit.

A Miradent Tong-Clin nyelvkaparó hatékonyan távolítja el a szájszagot okozó bakteriális lerakódást és ételmaradékokat a nyelvről.

A fogkefék hosszú sörtéik és kis felületük miatt nem alkalmasak a nyelvtisztításra, ráadásul sokaknál öklendező reflexet vált ki a fogkefével történő nyelvtisztítás.

A Miradent Tong-Clin nyelvkaparó kiemelkedően rövid sörtékkel rendelkezik, így használata kényelmes, ráadásul a sörték hatékonyan lazítják fel a nyelvre tapadó baktériumokat, ételmaradékokat.

A nyelvkaparó nyele követi az ujjak formáját, így könnyű kézben tartani és irányítani, a fej kerek formája pedig minimálisra csökkenti az öklendezési reflexet.

A Miradent nyelvkaparó kétféle színben érhető el:

– kék,
– rózsaszín.

Az ideális eredmény érdekében a Miradent Tong-Clin nyelvkaparóhoz használjon Miradent Tong-Clin nyelvtisztító gélt.

miradent tong-clin hasznalat

A kellemetlen szájszagért gyakran a szájüregben elszaporodott baktériumok a felelősek. Fogmosás közben azonban csak a fogainkat és az ínyünket tisztítjuk meg, a nyelvünket nem, holott a nyelv óriási felületen gyűjti magára a baktériumokat és lepedéket.

A kellemetlen szájszag elkerülése érdekében a szájüregi betegségek (ínygyulladás, fogkő, fogszuvasodás) kezeltetése mellett tisztítsa meg a nyelvét minden nap.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Nyomjon a Miradent Tong-Clin gélből a Miradent Tong-Clin nyelvkaparó sörtéire, majd hátulról előre haladva törölje át a nyelvét a géllel. A nyelvkaparót élesebben megdöntve húzza le a fellazított lepedéket és plakkot a nyelvéről (lásd: Videó).

0/5 (0 Reviews)

További információk

Szín

kék, rózsaszín

Márka

Rendeltetés

Anyag

műanyag

Védőkupak

van

Kiszerelés

1 db nyelvkaparó + védőkupak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Miradent Tong-Clin nyelvkaparó” értékelése elsőként