Buccotherm fogzást segítő szett

2 199 Ft

Elfogyott

Leírás

A francia Buccotherm szájápolási termékek speciális termálvíz tartalmuknak köszönhetően természetes módon ápolják a szájüreget, gyengéden megóvva annak egészségét.

A Buccotherm fogzást segítő szett tartalma:

– 1 db Buccotherm fogzást segítő gél (50 ml),
– 1 db Buccotherm baba fogkefe.

BUCCOTHERM FOGZÁST SEGÍTŐ GÉL

A Buccotherm fogzást segítő gél (50 ml) megnyugtatja a baba fogzás miatt megduzzadt, érzékeny fogínyét, támogatja a szájflóra természetes egyensúlyát.

A Buccotherm fogzást segítő gél legfőbb alapanyaga a francia Castéra-Verduzan termálvíz, ami híresen jótékony hatással bír a száj nyálkahártyájára.

Lúgos kémhatása, gazdag ásványi anyag tartalma valamint római kamilla és fehér mályva kivonata megnyugtatja a baba érzékeny, duzzadt fogínyét, enyhíti a fogzás miatt érzett fájdalmat.

A Buccotherm fogzást segítő gél nem tartalmaz alkoholt, parabént, szacharint, SLS-t, összetétele elnyerte az Ecocert BIO minősítését.

BUCCOTHERM BABA FOGKEFE

A Buccotherm baba fogkefét kifejezetten a fogzás alatt álló kisgyermekek/babák igényeinek megfelelően tervezték.

A Buccotherm baba fogkefe nyele széles, így könnyű a babának megfogni, ráadásul nem áll fent a fulladás veszélye sem.

Az apró fogkefe fej tökéletesen illeszkedik a babák kicsiny szájüregéhez, a szülők is könnyen elérhetnek vele még a hátsó rágófogakhoz is.

A Buccotherm baba fogkefe extra puha sörtékkel rendelkezik, így nem okoz semmiféle károsodást a baba sérülékeny tejfogaiban.

BPA-mentes műanyag.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Tegyen az ujjára vagy a Buccotherm babafogkefére egy kis adagnyi Buccotherm fogzást segítő gélt, majd masszírozza vele gyengéden a baba duzzadt, érzékeny fogínyét.

Használja minden nap egyszer, majd két éves kortól naponta kétszer.

 

A BUCCOTHERM TERMÉKEK ÖSSZETÉTELE

A Buccotherm termékekhez a francia Castéra-Verduzan termálvizet használják, mely elismerten jótékony hatással van a szájüregre.

A különböző geológiai rétegeken keresztül feltörő termálvíz gazdag ásványi sókban és nyomelemekben –  1 liter 180°C-os termálvíz összesen 1301 mg ásványi sót és nyomelemet tartalmaz:

– Szulfátok: 662 mg
– Hidrogén-karbonátok: 262 mg
– Kalcium: 196 mg
– Nátrium: 76,6 mg
– Kloridok: 59 mg
– Magnézium: 57,6 mg
– Fluoridok, vas, stroncium, litium: 3,9 mg

Ez a szulfátokban, kalciumban és magnéziumban gazdag termálvíz különleges terápiás tulajdonságokkal bír, amit kiválóan sikerült hasznosítani a Buccotherm termékekben.

A felszínre törő termálvizet először gondos laboratóriumi vizsgálatoknak vetik alá, s csak ezután kerül a három feldolgozó manufaktúra egyikébe.

A világon egyedülálló módon a Buccotherm termékek lúgos pH értékük (pH:8,1) révén segítenek felvenni a harcot a szájszárazsággal, ami a fogszuvasodás egyik fő okozója.

Számos klinikai tanulmány (Párizs, Toulouse, Bordeaux) bizonyította már a Buccotherm termékek jótékony hatását a fogínyre és a fogakra.

A Buccotherm termékek hármas hatása:

– Gazdag ásványi sókban és nyomelemekben: gyógyító, nyugtató, remineralizáló tulajdonság,
– Oxigénnel telített: magas oxigéntartalma antibakteriális hatással bír (elpusztítja a káros anaerob baktériumokat),
– Lúgos pH értékű: a lúgos, 8,1-es pH érték csökkenti a szájüreg savasságát, ami felborítja a száj normál ökoszisztémáját.

Layout 1

0/5 (0 Reviews)

További információk

Életkori ajánlás

0-2

Kiszerelés

50 ml Buccotherm fogzást segítő gél + Buccotherm baba fogkefe

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Buccotherm fogzást segítő szett” értékelése elsőként