Biorepair Plus Total éjszakai fogkrém

2 799 Ft

Elfogyott

Leírás

Az olasz Biorepair termékcsalád kizárólag a fogérzékenység csökkentésére és a fogzománc egészséges szerkezetének visszaállítására kínál megoldást.

A Biorepair Plus Total Night Protection fogkrém (75 ml) formuláját úgy alkották meg, hogy éjszaka hatékonyan, hosszú időn keresztül védjen a baktériumok és savak támadásával szemben.

A Biorepair Plus Total éjszakai fogkrém egyedi, xilit-alapú, microRepair és Cink PCA formulát tartalmazó összetétele elnyújtottan hat: éjszaka, alvás közben segíti a fogak ásványi anyagokkal való ellátottságát (remineralizációját) és segít helyreállítani a fogzománc sérüléseit.

A fogkrémben található cink antibakteriális hatása a szabadalmazott microRepair technológiával kiegészülve olyan védőréteggel vonja be a fogzománcot, ami nem kedvez az éjszaka egyébként könnyen elszaporodó szájüregi baktériumoknak.

A Biorepair Plus Total éjszakai fogkrémben található xilit meggátolja a fogszuvasodást okozó baktériumok elszaporodását és a szájüregben való megtapadásukat, ezáltal segíti a friss lehelet fenntartását egy éjszakán át.

A hidroxi-apatit egy, a fogak természetes összetételével harmonizáló, biomimetikus anyag, ami segíti a Biorepair Plus Total éjszakai fogkrém összetevőinek megtapadását a fogzománcon, ezáltal hatékonyabb védelmet biztosít.

A Biorepair Plus Total éjszakai fogkrém használatával:

– csökken a fogszuvasodás kialakulásának esélye,
– mérséklődik a szájüregi plakk képződés,
– lassul a fogkő felhalmozódásának üteme,
– támogatja a friss leheletet ébredéskor,
– helyreállítja a fogzománc mikrorepedéseit, ezáltal csökkenti a fogérzékenységet.

A Biorepair Plus Total Night Protection fogkrém 15%-os koncentrációjú microRepair formulát tartalmaz.

Mivel a termék nem tartalmaz fluoridot, 6 évesnél fiatalabb gyermekek is használhatják. Parabén-, titánium-dioxid-, nátrium-lauril-szulfát- (SLS) és fluoridmentes termék.

Összetevők: Aqua, Zinc Hydroxyapatite*, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Silica, Aroma, Cellulose Gum, Xylitol, Zinc PCA, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurare, Tetrapotassium Pyrophosphate, Sodium Saccharin, Zinc Citrate, Citric Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Limonene. *microRepair®

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja az utolsó étkezést követően, lefekvés előtt.

 

A BIOREPAIR TERMÉKEK MŰKÖDÉSI ELVE

A fogak étkezési, szájápolási szokásainknak és a természetes öregedési folyamatnak köszönhetően folyamatosan ki vannak téve a kopás, sérülés veszélyének.

Az erodált, meggyengült fogzománc és az íny visszahúzódása miatt fogérzékenység alakulhat ki, ráadásul az ásványi anyagokból hiányt szenvedő fogzománcon sokkal hamarabb indul meg a fogszuvasodás is.

A Biorepair által kifejlesztett microRepair technológia cink-hidroxiapatit részecskéi behatolnak a fogzománc legapróbb nano repedéseibe, összekapcsolódnak a fogzománc szerkezetével, ezáltal visszaállítják a fogfelszín károsodását, megelőzve a fogszuvasodást, enyhítve a fogérzékenységet.

A Biorepair termékek hatékonyságát a Bolognai Egyetem klinikai vizsgálatai is bizonyítják.

biorepair termekek

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Életkori ajánlás

2 +

Kiszerelés

75 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biorepair Plus Total éjszakai fogkrém” értékelése elsőként