Oral-B Clinic Line Pro-Flex fogkefe

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az Oral-B Clinic Line Pro-Flex manuális fogkefe CrissCross sörtéinek köszönhetően hatékonyan távolítja el a plakkot miközben gyengéd marad a fogakhoz és a fogínyhez.

A lekerekített végű sörték keresztirányú állásának köszönhetően könnyen távolítja el a lepedéket a fogakról és az ínyszélről is.

Oral-B Clinic Line Pro-Flex fogkefe fején található hajlékony Pro-Flex szárnyaknak köszönhetően könnyen illeszkedik a használó szájüregének egyedi vonalaihoz.

Rendszeres használat mellett eltávolítja a plakk 93%-át a nehezen elérhető helyeken, az íny vonalánál pedig egy hagyományos kézi fogkeféhez képest 34%-kal nagyobb lepedékeltávolításra képes.

Az Oral-B Clinic-Line Pro-Flex fogkefe az alábbi sörtekeménységekben érhető el:

– puha
– közepes

Használati útmutató

Használja naponta kétszer, a reggeli és esti fogmosáskor. Tartsa a fogkefét 45 fokos szögben úgy, hogy a fogait és az ínyét is takarja a fogkefe feje.

Gyengéd, körkörös mozdulatokkal kezdje el megtisztítani fogai külső felszínét, odafigyelve, hogy nem nyomja túl erősen a fogkefét a fogzománchoz.

Ha az alsó és felső fogsorának külső felszínét megmosta, váltson a belső felszínekre, nem feledkezve el front fogainak belső, függőleges irányú tisztításáról.

Ezt követően tisztítsa meg fogainak rágófelszínét, odafigyelve a hátsó őrlőfogak alapos tisztítására.

Fogkeféjét tárolja higiénikusan és 3 havonta a bakteriális szennyezettség miatt cserélje újra.

Fontos! A napi kétszeri fogmosás nem helyettesíti a mindennapos fogköztisztítást, fogai egészsége érdekében használjon fogköztisztítókat!

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Sörte

,

Anyag

gumi, műanyag

Védőkupak

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oral-B Clinic Line Pro-Flex fogkefe” értékelése elsőként