Curaprox CS VOOD ultra soft fa fogkefe

3 899 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 39 törzsvásárlói pontot!

Leírás

Curaprox  nem csak szájhigiéniánkra, hanem, a környezetünkre is gondolt akkor, amikor megalkotta a CS Wood ultra soft fa fogkeféjét.

A Svájcban kifejlesztett és gyártott, bükkfából készült fogkefenyél és a 4400, egyenként 0,1 mm-es finom Curen® szálból felépített kompakt kefefej kombinációja hatékonyságban megegyezik az összes többi Curaprox fogkefével:

  • Hatékonyan ápolja ínyünket,
  • tökéletes tisztaságot biztosít,
  • véd a fogínygyulladás és fogszuvasodás ellen,
  • kíváló lepedékeltávolító,
  • érzékeny fogak esetén is kitűnő választás.

A Curaprox CS Wood fogkefe ideális megoldás azok számára, akik kíméletes fogkefét keresnek, azonban nem szeretnének kompromisszumot kötni lepedékeltávolítás kérdésében, ráadásul gondolnak környezetükre is.

A négy féle, élénk színű sörtékkel ellátott fogkefe kompakt (kis méretű), ívelt kefefejének köszönhetően alkalmas arra, hogy a nehezen hozzáférhető helyeken is alaposan megtisztíthassuk vele fogainkat.

A Curaprox Cs Wood fogkefe az alábbi színű sörtékkel érhető el:

  • zöld,
  • kék,
  • piros,
  • rózsaszín

A színválasztásra vonatkozó kérések teljesítése érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk, de sajnos garantálni nem tudjuk azt.

Használati útmutató

1.) Tartsuk a fogkefét ferdén az ínyre. A szálak egyik fele az ínyt, a másik fele a fogak felszínét takarja!

2.) Lassan vezessük végig a kefét a fogsor mentén, elölről hátrafelé haladva, kissé rányomva, finom körkörös mozdulatokkal. Miután az egyik oldalon alaposan megtisztítottuk a felső fogsor külső részét, folytassuk a másik oldalon.

3.) Ezt követően ismételjük meg a mozdulatsort az alsó fogsor külső felszínén is.

4.) Folytassuk a felső, majd alsó fogsor belső felületének tisztításával. A Curaprox szenzitív fogkefék tömör feje tökéletesen alkalmas a frontfogak nehezen elérhető, belső felszínének függőleges irányú tisztítására.

5.) Az őrlőfogak hátsó felszínének tisztítása közben a kompakt kefefej előnye különösen egyértelművé válik.

6.) A tömör fej még kis száj és szűk szájnyílás esetén is lehetővé teszik a fogak belső felszínének tökéletes tisztítását.

A z elhasználódott fogkeféről egy fogó segítségével törjük le a fejet. A kefefej a normál hulladékba kerül, a 100%-ban biológiailag lebomló fa nyelet pedig tegyük a komposztálóba.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

, , ,

Sörte

Anyag

fa

Védőkupak

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curaprox CS VOOD ultra soft fa fogkefe” értékelése elsőként