Curaprox CS 5460 Ultra Soft fogkefe Sea Edition trio pack 2021

5 399 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CS54603XSEA21 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A Curaprox CS 5460 ultra soft Sea Edition, limitált kiadású fogkefe csomag a már jól ismert és kedvelt Curaprox CS 5460 ultra soft fogkefe különleges, hal mintájú, triopack kiadása.

Ezzel a halas triopackkal rögtön a vízpartra kalauzol minket a Curaprox. Engedd át magad a vízparti hangulatnak a fürdőszobádban is.

Nem csak a kellemes külsővel, hanem kimagaslóan puha, 5460 darab, 0,1 mm átmérőjű sörtéjével is elvarázsolja használóját a Curaprox ultra soft fogkeféje.

Gyengédsége mellett sűrű sörtéjének köszönheti sikerét ez a fogkefe, ami túlzott rányomás nélkül képes eltávolítani a fogfelszínre tapadt lepedéket – ezzel pedig nem csak a fogszuvasodást, hanem a fogzománc károsodását is elkerülhetjük.

A Curaprox CS 5460 ajánlott fogínygyulladástól és fogérzékenységtől szenvedőknek és azoknak, akik szeretnék megóvni fogzománcukat a felesleges kopástól.

 

Használati útmutató

1.) Tartsuk a fogkefét ferdén az ínyre. A szálak egyik fele az ínyt, a másik fele a fogak felszínét takarja!

2.) Lassan vezessük végig a kefét a fogsor mentén, elölről hátrafelé haladva, kissé rányomva, finom körkörös mozdulatokkal. Miután az egyik oldalon alaposan megtisztítottuk a felső fogsor külső részét, folytassuk a másik oldalon.

3.) Ezt követően ismételjük meg a mozdulatsort az alsó fogsor külső felszínén is.

4.) Folytassuk a felső, majd alsó fogsor belső felületének tisztításával. A Curaprox szenzitív fogkefék tömör feje tökéletesen alkalmas a frontfogak nehezen elérhető, belső felszínének függőleges irányú tisztítására.

5.) Az őrlőfogak hátsó felszínének tisztítása közben a kompakt kefefej előnye különösen egyértelművé válik.

6.) A tömör fej még kis száj és szűk szájnyílás esetén is lehetővé teszik a fogak belső felszínének tökéletes tisztítását.

A megendelés során a megjegyzés rovatban jelölje meg  az önnek legkedvesebb színt, mi pedig mindent megteszönk annak érdekében, hogy kérését teljesítsük.

Limitált kiadás, csak a készlet erejéig rendelhető!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Sörte

Anyag

műanyag

Védőkupak

van

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

3 db

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curaprox CS 5460 Ultra Soft fogkefe Sea Edition trio pack 2021” értékelése elsőként