Curaprox CS 5460 Love Edition fogkefe 2 db – 2023

4 799 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 48 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: CS5460LOVE23 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A Curaprox limitált kiadású fogkeféi a világ minden tájáról érkezett ismert és feltörekvő művészekkel való együttműködés eredményeként jöttek létre. Mindannyian kissé meglepődnek, amikor megkapják a megbízást. Egy fogkefe? Igazán? A tervezés végére viszont mindannyian a CS 5460 fogkefe rajongóivá válnak.

„All you need is love” – fogkefék sok szeretettel a legmagasabb svájci minőségben Neked és Neki. A közelséget és elkötelezettséget szimbolizáló szettet úgy tervezték, hogy az egyik leggondoskodóbb ajándék legyen a kedvesednek.

Curaprox CS 5460 Love Edition fogkefe (2 db/csomag), a szerelmespárok kedvence, mely igazi szemet gyönyörködtető látványt nyújt a fürdőszobában. A két  fogkefe sörtéje egymás mellé téve egy szívet formáz.

A puha, lekerekített végű szálak gyengéden, mégis hatékonyan tisztítják a fogakat anélkül, hogy felsértenék az ínyt. Rendkívül sűrű csomózású a fogkefe feje, ezért egyetlen mozdulattal több lepedék távolítható el a fogak felszínéről. Minden Curaprox fogkefe hatékonyságát a különösen gyengéd, vékony és lágy CUREN® szálak, a nyolcszögletű nyél és a kis, kompakt, extra sűrű kefefej adja.

A gyakori fogínyvérzés és ínygyulladás hátterében a durva sörtéjű fogkefével való fogmosás is állhat, ráadásul a túl erős tisztító mozdulatok a fogzománcot is felsérthetik.

A Curaprox CS 5460 fogkefe ultrafinom sörtéi gyengédek a fogíny lágyszöveteihez, melyek fogmosás közben megsérülhetnek, irritálttá, gyulladttá válhatnak.

Amilyen kíméletesek a szálak az ínyhez és a fogakhoz, olyan kemények a lepedék elleni küzdelemben. Ha egyszer kipróbálta a CS 5460-at, soha többé nem akarja ezt a tisztaságérzetet nélkülözni.

Jellemzői:

  • 5460 db, 0,1 mm vastag CUREN® szál,
  • hatékony tisztítófelület,
  • a kompakt, enyhén hajlított fej a száj minden részét eléri,
  • a nyolcszögletű nyél segíti a megfelelő szögben történő kefét,
  • 2 darabos kiszerelés, védőkupakkal,
  • Svájcban készült.

A Curaprox fogkefék nemcsak megakadályozzák, hogy fogmosás közben károsodjon a fogíny vagy a fogzománc, hanem optimálisan megbontják és eltávolítják a lepedéket. A Curen® szálak merevebbek, mint a nylon sörték, és ugyanolyan stabilak maradnak a szájban, mint szárazon.

A Curaprox CS5460 Love Edition 2023-es limitált szériája 1 db zöld és 1 db rózsaszín fogkefét tartalmaz, és csak korlátozott ideig kapható.

Használati útmutató

1.) Tartsuk a fogkefét ferdén az ínyre. A szálak egyik fele az ínyt, a másik fele a fogak felszínét takarja!

2.) Lassan vezessük végig a kefét a fogsor mentén, elölről hátrafelé haladva, kissé rányomva, finom körkörös mozdulatokkal. Miután az egyik oldalon alaposan megtisztítottuk a felső fogsor külső részét, folytassuk a másik oldalon.

3.) Ezt követően ismételjük meg a mozdulatsort az alsó fogsor külső felszínén is.

4.) Folytassuk a felső, majd alsó fogsor belső felületének tisztításával. A Curaprox szenzitív fogkefék tömör feje tökéletesen alkalmas a frontfogak nehezen elérhető, belső felszínének függőleges irányú tisztítására.

5.) Az őrlőfogak hátsó felszínének tisztítása közben a kompakt kefefej előnye különösen egyértelművé válik.

6.) A tömör fej még kis száj és szűk szájnyílás esetén is lehetővé teszik a fogak belső felszínének tökéletes tisztítását.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

,

Sörte

Anyag

műanyag

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

2 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curaprox CS 5460 Love Edition fogkefe 2 db – 2023” értékelése elsőként