Philips Sonicare For Kids kompakt fogkefefej 3 éves kortól

7 999 Ft13 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 80 - 140 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A Philips Sonicare For Kids gyermekek számára készült fogkefefej klinikailag igazoltan kiválóbb lepedékeltávolítást biztosít, akár 75%-kal hatékonyabb, mint egy kézi fogkefe.
Véd a fogszuvasodás ellen, így a fogorvosi ellenőrzések kellemesebb élményt jelentenek majd a gyerekek számára.
A Philips Sonicare For Kids fogkefefej kontúros profilja jól illeszkedik a gyermekek fogaihoz, és puha sörtéi gyengéden tisztítják azokat. A fogkefefej hátulján található gumis rész biztonságosabb, kellemesebb tisztítást biztosít, élvezetesebbé teszi a fogmosást a kicsik számára.
Maximális tisztítási teljesítményt nyújt, kihasználva azt a korlátozott időtartamot amit a gyerekek a fogmosásra fordítanak. Tökéletesíti fogmosási technikájukat, használata közben elsajátítják a megfelelő szájápolási szokásokat.
A Philips Sonicare For Kids fogkefefej a gyerekek életkorához igazodva a 7 éves kor feletti gyerekek számára is elérhető Standard (normál méretű) változatban.

A Philips Sonicare Kids fogkefefejek a gyerekek egészségének védelme érdekében BPA-mentes alapanyagból készülnek.

A Philips Sonicare For Kids gyermekek számára készült kefefej könnyen rápattan a fogkefenyélre, biztonságosan illeszkedik rá. Egyszerűen lepattintható a markolatról, így karbantartása tisztítása a gyerekek számára sem okoz nehézséget.

A Philips Sonicare For Kids kompakt pótfej fehér színben,  2 és 4 darabos kiszerelésben érhető el.

A fogkefe fejek  3 hónapos használat után veszítenek hatékonyságukból, így a kefefejek cseréje 3 havonta javasolt. Amennyiben ön rendelkezik intelligens Philips Sonicare készülékkel, az figyelmeztetni fogja arra, hogy eljött a csere ideje. Amennyiben nem, úgy elég figyelnie a fej kék színű sörtéit, melyek az elhasználódást azzal jelzik, hogy fehér színűre változnak.

A Philips Sonicare For Kids kompakf fogkefefej a Philips által gyártott Sonicare for Kids elektromos fogkefével kompatibilis.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Sörte

Kompatibilis eszköz

Philips Sonicare for Kids

Méret

Kiszerelés

2 db/csomag, 4 db/csomag

Életkori ajánlás

3+

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Philips Sonicare For Kids kompakt fogkefefej 3 éves kortól” értékelése elsőként