Oral-B Mickey Mouse elektromos gyerekfogkefe 3+

12 499 Ft

Elfogyott

Leírás

Az Oral-B elektromos fogkefék világszerte nagy népszerűségnek örvendenek.

Oral-B Mickey Mouse elektromos gyerekfogkefe (3+) Mickey egér motívummal és zenés dallamokkal a gyermekek legnagyobb örömére.

Az Oral-B gyermekfogkefét úgy tervezték, hogy egyszerre alkalmazkodjon az óvodás korú gyermekek szájüregéhez és ízléséhez is.

A tejfogak ápolása különösen fontos, hiszen a fogszuvasodás vagy ínybetegség nem csak a gyermek egészségi állapotát rontja, hanem önértékelését, társas kapcsolatait is befolyásolhatja.

A maradófogak szempontjából szintén meghatározó a tejfogak egészsége, hiszen helyfenntartó szerepük van, azaz egy korán elveszített tejfog befolyásolhatja a maradó fog fejlődését, anatómiáját.

Az Oral-B Mickey Mouse gyermekfogkefe formája tökéletesen illeszkedik a gyermekek apró kezébe, az ujjak számára előformázott markolat gumiborítása pedig segíti a fogkefe biztos kézben tartását.

Az extra puha sörtékkel ellátott fogkefe feje gyengéd a tejfogakhoz és a gyermekek fogínyéhez. A fej középső részén a rágófelszínek tisztításához hosszabb, ún. indikátor szálakat helyeztek el, melyek színváltozással jelzik, ha a fogkefe sörtéi túlságosan elhasználódtak (a végeitől indulva kivilágosodik).

Az Oral-B Mickey Mouse elektromos gyerekfogkefe memóriájába 16 beépített dallamot programoztak, melyek közül 1 percenként véletlenszerűen lejátszik egyet a fogkefe a gyermeknek – ezzel motiválva az ajánlott fogmosási idő betartására.

Az elektromos gyerekfogkefe 1 üzemmódban használható (percenként 9600 pulzáló-oszcilláló mozgás) és egyetlen töltéssel akár 7 nap használatot is lehetővé tesz (napi rendszerességű használat mellett).

 

Az Oral-B Mickey Mouse szett tartalma: 

– 1 elektromos fogkefe test,
– 1 Oral-B Stages Power elektromos fogkefe fej,
– 1 töltőállomás.

Garancia: 2 év.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Nyomjon borsónyi mennyiségű fogkrémet a fogkefe fejére, majd mielőtt bekapcsolná a fogkefét, oszlassa szét a fogkrémet a fogain. Kapcsolja be a készüléket és fognegyedenként (kvadránsonként) 30 másodperc alatt tisztítsa meg fogai külső-, belső- és rágófelszínét.
Tanítsa meg gyermekét a biztonságos elektromos fogkefe használatra!

Fognegyedek.
Fognegyedek (kvadránsok).
0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

,

Rendeltetés

Sörte

Garancia

2 év

Oszcillálás

9600/perc

Cserélhető fej

igen

Üzemmódok száma

1

Időmérő funkció

van

Tölthető akkumulátor

van

Tartozékok

pótfej, töltőállomás

Életkori ajánlás

3-6, 6-12

Kiszerelés

1 db elektromos fogkefe + 1 db fej + 1 db töltő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oral-B Mickey Mouse elektromos gyerekfogkefe 3+” értékelése elsőként