James Arthur jobban énekel a fogszabályzótól

James Arthur azt állítja, hogy bár meglehetősen kényelmetlen, a fogszabályzója mégsem csak a „nagyon brit fogain”, hanem az éneklésén is sokat javított. A fiatalember, aki tavaly megnyerte a The X Factor című tehetségkutatót, azonban már alig várja a decembert, amikor végre megszabadulhat a gyógyászati segédeszköztől.

james arthur fogszabalyzo

A 25 éves fiatalember elmondta – „Nem befolyásolja az éneklést, illetve ha volt is valami hatása rá, akkor csak jobbá tette, mert jobban figyelek a kiejtésemre. Jobban, mint eddig, mert mert tudom, hogy befolyásolhatja a kiejtést, ezért most erre egy kicsit többet gondolok.
Határozottan kényelmetlenek, alig várom, hogy leszedjék decemberben. Aztán már csak egy kis munka lesz vele és olyan fogaim lesznek, amivel meg lehetek elégedve.”

Noha a szabályzás az éneklésnek jót tett, James elismerte, hogy egy dolgot viszont hátrányosan befolyásolt – „Néha meg tudod vágni magad vele csókolózás közben. Egyszer csókolóztam egy lánnyal és volt egy kis seb a számban, amibe folyton újra beleakadt, szóval nagyon kényelmetlen volt. Abba kellett hagynom a csókolózást.”

(X) hirdetés

Forrás: Class FM

Item added to cart.
0 items - Ft