hirdetés (X)

Hilary Duff az esküvője napján is fogorvosnál járt

2014-09-23T16:17:07+00:00 2013. szeptember 17.|Fogászati hírek, Sztárhírek|

A legtöbb ara azt szeretné, ha az esküvőjén a lehető legsimábban mennének a dolgok, ha minden és mindenki a helyén lenne – és ezt nyugodtan érthetjük szó szerint is, Hilary Duff 2010-es esküvőjén ugyanis testközelből is megtapasztalta, milyen az, ha valami fontos hiányzik  a nagy napon… például egy fog.

Hilary Duff gyönyörű menyasszony volt.

Hilary Duff menyasszonyi fotója.

Márpedig ha valamire, a mosolyunkra biztosan szükségünk van az esküvőnkön – számtalan fotó és videó felvétel örökíti meg életünk egyik legszebb napját, nem csoda, ha tökéletesen szeretnénk festeni a felvételeken. S bár Hilary esetében nem volt drasztikus a hiány, ő mégis ragaszkodott hozzá, hogy elmenjen a fogorvosához, mielőtt megkezdődne a ceremónia.

Saját beszámolója szerint az egyik percben sírt, a másikban pedig nevetett, amikor észrevette, hogy kiesett a foga. Családja próbálta megnyugtatni és lebeszélni a sürgősségi ellátásról, ám a színész-énekesnő nem engedett: a férj legjobb barátja szerencsére fogorvosként dolgozik, ezért hamar sikerült orvosolniuk a problémát – mesélte Hilary egy népszerű amerikai talk show-ban.

Az OK Magazin hivatalos esküvői fotói. /Kép: ok-magazine.co.uk/

Az OK Magazin hivatalos esküvői fotója a boldog párról. /Kép: ok-magazine.co.uk/

Ettől a kis incidenstől eltekintve nagyszerűen sikerült a menyegző és a képek tanúsága szerint Hilary mosolya tényleg tökéletes volt a nagy napon. Férjével, a jéghoki játékos Mike Comrie-val azóta közös fiúgyermekük is született és boldog házasságban élnek.

hirdetés (X)

További kérdéseid vannak?
A Fresh24Dental szakértői 24 órán belül válaszolnak kérdéseidre!

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!