öblögetőszer 2019-12-08T19:35:06+00:00

Kezdőlap Fórumok A fogorvos válaszol öblögetőszer

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • AvatarBea néni
  Vendég
  Hozzászólások száma: 5100

  T. Doktor úr, Kérem adjon tanácsot! Egy ismerősöm ajánlott nekem egy chlor dioxidot tartalmazó szájöblögetőt, mert neki jó volt, de nekem visszahúzódó és elgyengült a fogínyem, nem tudom ha ilyen esetben használom, és a fog és az íny közti tasakokhoz bejut a chlor, és nem jól öblítődik ki, ottmarad valamennyi, az ottlévő érzékeny szövetekben nem okozhat-e kárt? Válaszát előre is köszönöm!

  Fresh24 DentalFresh24 Dental
  Moderátor
  Hozzászólások száma: 3236

  Kedves Bea,
  Ezen szájvizet többnyire indikált esetben javasoljuk, alkalmazását is inkább kúraszerűen, mint állandó jelleggel. Segítség lehet a kedvezőtlen paradontológiai státusz kezelésében, műtétek után, fertőzések kezelésében stb, mivel alapvetően fogászati kezelésre is javallott, így kárt nem okoz, de nem minden esetben hatásos. Javasolnék egy konzultációt fogorvosával, aki státuszának ismeretében ajánlja önnek a legmegfelelőbb szájápolási szereket és módokat.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: öblögetőszer
Saját információk:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!