Gyulladt iny ,gyökérkezelés 2019-12-08T22:30:22+00:00

Kezdőlap Fórumok A fogorvos válaszol Gyulladt iny ,gyökérkezelés

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • AvatarReni81
  Vendég
  Hozzászólások száma: 5100

  Üdvözlöm !

  Kérdésem a következő , ma egy hete be gyulladt az inem, másnap be dagadt enyhén az arcom, elmentem ügyeletre ott röntgen után felvágták az inem , majd egy héten át minden nap jodoformos csíkot cseréltek az inemen. Jelenleg nem fáj a fogam inem , le ment a dagadás is az arcomról, azt mondták gyökérkezelésre van szükség , viszont jelenleg anyagilag nem állok jól , kérdésem újra be dagad hat gyulladhat az inem ? Ha igen mennyi idő múlva ? Véleménye szerint .
  Válaszát várva maradok Tisztelettel : Renáta

  AvatarReni81
  Vendég
  Hozzászólások száma: 5100

  Illetve ha Ön szerint gyógyszertári hidrogén periokszidal öblögetek esténként megelőzhető a baktérium bejutása a gyökér be ? Segíthet valamit , hogy tudom megelőzni a gyulladást fájdalmat?
  Köszönöm szépen

  Renáta

  Fresh24 DentalFresh24 Dental
  Moderátor
  Hozzászólások száma: 3236

  Kedves Reni,
  A fertőzés már fennáll, a csik és azok cseréje akut ellátásban csökkentette a gyülemlő váladék megrekedését, az arc további duzzadását, és a további problémákat igyekezett megelőzni.
  A fog mielőbbi gyökérkezelésére van szükség, hiszen ez a folyamat bármikor megismétlődhet, melyen az öblögetés nem segít, jelen esetben inkább ellenjavallt.
  Üdvözlettel:

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Gyulladt iny ,gyökérkezelés
Saját információk:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!