hirdetés (X)

fogszabályozás 2019-08-13T14:25:17+00:00
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Anna
  Hozzászólások száma: 0

  Jó napot kívánok!

  Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz/Önökhöz, hogy 2 évvel ezelőtt volt egy sikertelen fogszabályzásom. Önligírozó fogszabályozás volt, Sajnos a brekettek állandóan leestek napi! szinten. Minden rendeléskor mentem vissza a fogorvosomhoz, miközben az egyiket rakta vissza közben a másik helyről is leesett egy. Mire elhagytam a rendelőt pár órán belül újból leesett. A hétvégék borzalmasak voltak, mert a kiálló fém nyomta napokig a számat, amíg visszamentem a rendelésre. Kipróbáltak többféle ragasztót, brekettet, semmit nem tudtak tenni. Azt a választ kaptam, hogy ilyennel nem találkoztak. Annyit mondtak, hogy a nyálammal lehet valami. A pénzt visszakaptam. A brekett a ragasztóval együtt esett le minden esetben. Az alsó fogsorom ami szinte teljesen szabályos 1 fog kivételével onnét is folyamatosan estek le a brekettek. Olvastam, hogy van egy happysmile nevezetű sínes fogszabályozási technika. Érdemes lenne belevágnom? Nagyon szeretnék szép fogakat, és ez mivel sínes nem tudna leesni, mint a brekett. Sajnos van egy farkasfogam fent, illetve a harapásommal is probléma van, valamint a fogívemet kicsit tágítani kellene, hogy a fogak beférjenek az ívbe. Válaszukat előre is köszönöm!

  Fresh24 DentalFresh24 Dental
  Moderátor
  Hozzászólások száma: 3163

  Kedves Anna
  Ahhoz, hogy javasolni tudjunk önnek egy rendszert ismernünk kell az ön jelenlegi szájüregi státuszát. Javasoljuk fáradjon el hozzánk egy konzultációra, mely alkalommal minden kérdésére válaszolunk.
  Üdvözlettel

  Fresh24Dental Pest | Fresh24Dental Buda | Fresh24Dental Nyíregyháza | Fresh24Dental Miskolc | | Fresh24Dental Hajdúszoboszlo | http://fresh24dental.hu

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: fogszabályozás
Saját információk:Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!