Fisztulas rezektalt fog 2019-12-08T11:28:07+00:00

Kezdőlap Fórumok A fogorvos válaszol Fisztulas rezektalt fog

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • AvatarAgi
  Vendég
  Hozzászólások száma: 5100

  Tisztelt fogorvos.

  A jobb alsó hatosom alatt talyog volt gyokerkezeltek rezektaltak majd ennek ellenére fisztula alakult ki amiből rendszeresen genny távozott.
  Húzásra ítélte a fogorvos idopontom két hét múlva lesz. A fog azonban látszólag javulni kezdett. A rezekciotol számítva 3 hónap telt el. Lázam és az állandó fejfajasom elmúlt , a fog nem fáj nem sugároz sehova sem fájdalom, a fisztula felszívódott gennynek nyoma sincs. Mintha soha semmi baja nem lett volna. Létezik ez? Mármint van e bármilyen esély arra hogy egy ilyen allpotu húzásra ítélte fog egyszercsak javulásnak induljon . A rezekciotol 3 hónapja volt de a fisztula kb egy hónapja alakult ki. Köszönöm és bízom a csodában

  Fresh24 DentalFresh24 Dental
  Moderátor
  Hozzászólások száma: 3236

  Kedves Ági,
  Egy korábban már gyökérkezelt, később rezekált fog esetében amennyiben az újra problémássá válik, valóban felmerül a fog eltávolításának szükségessége. A tünetei tipikusak, ezen probléma periódikusan is jelentkezhet, a tünetek megjelenése több mindentől is függ.
  A rezekció alapfeltétele a fog újbóli gyökérkezelése, új gyökértömés készítése, a gyökércsatorna megfelelő zárása. Ettől függetlenül a beavatkozás nem minden esetben vezet eredményre. Amennyiben a fog továbbra is panaszos, – az ön esetében váladékozik, lázas, fájdalmas állapot áll fenn, valóban a fog eltávolítása lehet a megoldás.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fisztulas rezektalt fog
Saját információk:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!