El kell menni !! 2018-02-14T10:38:51+00:00
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Horvát Éva
  Hozzászólások száma: 0

  Tisztelt szakértők ! Kivételesen nem probléma miatt írok, illetve mégis, de csak azért, hogy tényleg nyomatékosan hívjam fel mindenki figyelmét, hogy a lehető legrövidebb időn belül el kell menni fogorvoshoz, ha baj van és ha nincs, akkor is ellenőrzésre. Idén januárban voltam a 6 havi kontroll ellenőrzésen, ahol nem találtak problémát. Ennek ellenére tegnap reggel hatalmas darab törött le egy amalgámmal tömött fogból, és a tömésből is. Nem fájt, de azonnal időpontot kértem, és még aznap délutánra kaptam is. A doktor úr úgy ítélte meg, még talán töméssel megmenthető, és szépen felépítette a hiányzó fogat.Ami nagyon fontos, hogy semmit nem éreztem a kezelés alatt, Nagyon örülök, hogy nem húztam az időt. A kezelés végén felhívták a figyelmemet, hogy esetleg tompa fájdalom, hideg-meleg érzékenység előfordulhat. Ez a mai napig azonban nincs, nem érzek semmit.Gondolom ez jó jel…… Én nagyon remélem, hogy ez a fog még jó ideig megmarad így, de biztos vagyok benne, ha nem megyek el,és halogatom hónapokig, sokkal rosszabbul járok. Csak azért osztom meg ezt Önökkel, és a sorokat olvasókkal, hogy egy beteg oldaláról is érzékeltessem , amit Önök szakemberek nem győznek eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy ne legyünk hanyagok ! Köszönöm megtisztelő figyelmüket !

  Fresh24 DentalFresh24 Dental
  Moderátor
  Hozzászólások száma: 2682

  Kedves Éva,
  Igazán köszönjük. Mi is sokszor hangsúlyozzuk a rendszeres szűrés jelentőségét, és a felismert probléma mihamarabbi kezelését.
  Üdvözlettel:

  Fresh24Dental Pest | Fresh24Dental Buda | Fresh24Dental Nyíregyháza | Fresh24Dental Miskolc | | Fresh24Dental Hajdúszoboszlo | http://fresh24dental.hu

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: El kell menni !!
Saját információk:Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!