hirdetés (X)

Candida albicans 2019-03-13T22:52:17+00:00
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Zsanett2015
  Hozzászólások száma: 0

  Tisztelt Dr!Azzal a keressel fordulok Onokhoz,hogy van egy 3 eves kislanyom aki a 2018 decemberi hónapban kapott 3 napos azithromycin kúrat megfazasra majd jan 12-en ismet kapott szinten 3 napos azithromycin kúrat.Meggyogyilz majd kiderult h az egesz torkat es mandulajat szajpadlast 2019 januar 28 óta beborított egy feher lepedek amirol tenyesztesbol kiderult h candida albicans,amit kozrl hat heten keresztul napi ketszer ecsetelink nystatinnal.Tudni kell,h 2019 februar 1-en kezdtuk az ecsetelest majd a kontrollon februar 11-en ranezesre kozoltek h elmult igy abbahagytuk harom napra majd ismet elkezdett kijonni a torkan stb azt mondtak ecseteljuk tovabb de ha letorlom hosszu gez palcikaval reggelre megint kijon.a szajpadlasa a mandulan stb. Marc1-en vettek uj kenetet ami megint kimutatta a candida albicanst. Idokozben lett egy csunya kozepfulgyulladasunk amire klacidot kapott mivel mondtak h kell mert a fule veszelyesebb mint a gomba.Mar hat ful orr gegesz latta haziorvos aki aut mondja varjunk de mire?c es d vitamint es protexint adok neki kozben citromot facsarok es hagymat etetek,h a gomba eltunjon.Kerem segítseguket h merre induljunk meddig tart ez vagy ez meddig fajulhat??Eszik rendesen,immunvizsgalatot vegeztek minden rendben van vele.a nystatinnal meddig lehet ecsetelni?koszonom a segítseget.

  Fresh24 DentalFresh24 Dental
  Moderátor
  Hozzászólások száma: 2948

  Kedves Zsanett
  Ezen gomba a szervezetben alapvetően megtalálható, mely a bélflóral baktériumflórájának szabályozásáért felelős. Ha ez megsemmisül vagy sérül, akkor a bélben levő élesztő gomba elszaporodik, és sok problémát okoz a szájüregben is.
  A kialakult betegség kezelése hosszú folyamat, melyben háziorvosa is nagy segítségére lehet. A legfontosabb a belflora helyre tétele, annak proboitikus kezelése, illetve az immunrendszer megerősítése. A rehabilitációs folyamatot az antibiotikus kúrák visszavetik.
  Üdvözlettel

  Fresh24Dental Pest | Fresh24Dental Buda | Fresh24Dental Nyíregyháza | Fresh24Dental Miskolc | | Fresh24Dental Hajdúszoboszlo | http://fresh24dental.hu

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Candida albicans
Saját információk:Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!