hirdetés (X)

Bagi59 2019-02-11T21:27:26+00:00
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Bagi59
  Felhasználó
  Hozzászólások száma: 1

  Tisztelt Doktor/Nő!
  3 hete készült el az új porcelán 7 elemből álló felső koronám (6+1 lengőfog). Előzőleg 1,5 hónapig használtam műanyag, ideiglenes pótlást, ami tökéletes volt. A végleges fogakkal gond van. Mérete ránézésre is kisebb, mint a saját fogaim, illetve az ideiglenes pótlás volt. Tehát esztétikailag sem megfelelő. Mióta felhelyezték, olyan érzésem van, mintha szűk lenne. Alatta az összes lecsiszolt fogam fáj. Hidegre, melegre érzékenyek, rágni, harapni sem tudok, maximum banánt. Szóval használhatatlan. Azóta 2 alkalommal mentem vissza az orvoshoz, de állítja, hogy a szakmai protokoll szerint járt el, és szakmai szemmel nézve minden rendben van. A pótlásra 2 év garanciát kaptam, de az orvos közölte, az csak törésre érvényes, új korona készítését nem foglalja magába. Teljesen tanácstalan vagyok, mert sem esztétikailag nem felel meg, sem hasznalni nem tudom, és a fájdalom nem akar megszűnni. Elég borsos árat fizettem, nem tudok új pótlást készíttetni, ha mégis le kell venni. Mit évő legyek?

  Fresh24 DentalFresh24 Dental
  Moderátor
  Hozzászólások száma: 3088

  Kedves Bagi59
  Fogászatunkon addig míg a koronák nem megfelelőek, nem kerülnek átadásra. Az elkészült fogművet is sok esetben ideiglenesen ragasztjuk be, hogy ha mégis valamilyen esztetikai panasz merulne fel, tudjuk korrigálni. Egy véglegesen beragasztott híd esetében korrekcióra csak nagyon minimális esetben van lehetőség, mely az ön panaszait vélhetően nem orvosolná. Javasolnék egy személyes konzultációt, ahol vizsgálatot követően javaslatot tehetünk a probléma megoldalára.
  Üdvözlettel

  Fresh24Dental Pest | Fresh24Dental Buda | Fresh24Dental Nyíregyháza | Fresh24Dental Miskolc | | Fresh24Dental Hajdúszoboszlo | http://fresh24dental.hu

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Bagi59
Saját információk:Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!