hirdetés (X)

CURAPROX Baby – ami a szülőket is boldoggá teszi

2018-08-30T18:40:55+00:00 2018. augusztus 27.|Kategóriák: Partnereink hírei|Címkék: , , , |

Szeretnéd a kisbabádnak mindenből a legjobbat adni? Szeretnél olyan terméket, ami téged, mint szülőt is boldoggá tesz?

Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor azon szülők közé tartozol, akik figyelnek arra, hogy minden termék, amit a gyereküknek adnak, támogassa az ideális fejlődésüket.

Mi hiszünk abban, hogy az igazán jó szájápolási eszközök megalkotásának kulcsa a biofunkcionalitás. Számunkra ez azt jelenti, hogy a célokat és a várható eredményeket szem előtt tartva, olyan termékeket alkotunk, amik természetes módon segítik a fejlődést. A CURAPROX Baby termékek támogatják a kicsik egészséges fejlődését, és nem csak rendkívül hatékonyak, de használatuk boldogsággal tölt el. Termékeink mérgező-szennyezőanyag és színezék mentesek így teljesen biztonságosak.

CURAPROX Baby cumi, ami megnyugtatja a szülőket is

Nézzük, miben nyújt többet a CURAPROX Baby, mint egy hagyományos cumi!

A különleges kialakításnak köszönhetően a lapos cumivég megfelelő helyet hagy a szájpadlásnak, így meggátolja a rendellenesen magas boltozat kialakulását, ennek köszönhetően a fogak nem mozdulnak el. Támogatja az egészséges légzést, alvást, ezáltal segíti a figyelem helyreállítását.

A cumi oldalsó szárnyai a szíváskor kialakuló nyomást az álkapocsra irányítják, aminek köszönhetően a fogsor szép, kerek ívben tud fejlődni.

hirdetés (X)

A cumipajzs szilikon hártyája a természetes mell érzését kelti a baba számára. A hártya együtt mozog a baba szájával és ettől fejlődik az érzékelési és motoros készsége, továbbá ez a mozgás támogatja a természetes nyelési folyamatot.

Játékos „fejlesztő eszköz” a kisbabáknak

Ha babádnak már csecsemőkorban is a legjobbat nyújtottad, akkor biztos, hogy a későbbiekben sem fogsz megfeledkezni erről.

Sokan nem tudják, hogy már a tejfogak kibújása előtt érdemes elkezdeni a megfelelő szájápolásra nevelést. Ebben segít a CURAPROX Baby rágóka. Ez egyfajta „felkészítő” fogkefe, ami kíváncsivá és nyitottá teszi a kicsiket a fogaik tisztítására. A CURAPROX Baby rágóka speciális kialakításának köszönhetően többfajta rágófelszínnel rendelkezik, aminek a harapdálásával elmúlik a fogzással járó fájdalom. Az izgalmas felszín a kis gömbökkel és barázdákkal, illetve a csörgő a színes golyókkal kellemesen megnyugtatják a kisbabákat, mivel rengeteg felfedeznivalót rejt számukra.

CURAPROX Baby rágóka előnyei:

A fogak tisztítása csupa móka és öröm

Az első tejfogak megjelenésekor már fontos, hogy megismertessük kisgyermekünkkel a helyes szájápolás fontosságát. Kezdetben játékossággal, szülői felügyelet mellett, majd később egyre nagyobb önállóságot hagyva neveljük őket a fogmosásra. Fontos, hogy a helyes fogmosást úgy építsük be a gyermekünk mindennapjaiba, hogy azt ne teherként vagy büntetésként, hanem hasznos és mókás, lefekvés előtti rutinként élje meg. Ehhez nyújt nagyszerű segítséget a CURAPROX Baby fogkefe.

A különlegesen kialakított keskeny kefefeje minden területre elér, így egyetlen fogacska sem marad piszkos. A kefefej puha gumibevonatú kialakításnak köszönhetően nincs sérülésveszély. A 4260 darab Curen® szál hihetetlenül finom, puha érzetet nyújt, így nem csak gyengéd, hanem a rengeteg szálnak köszönhetően rendkívül hatékony is, emiatt a fogmosás szórakoztató és kellemes élmény lesz. A nyél speciális kialakítása könnyen beleillik a gyermek kezébe, és ezzel elkerülhető a túlzott rányomás, így gyermeked könnyen elsajátíthatja a helyes tartást.

További információk és vásárlás: Sager Dental

(X)

Summary
Article Name
Curaprox Baby - ami a szülőket is boldoggá teszi
Description
Curaprox baby termékcsalád: Curaprox Baby cumik, Curaprox Baby rágókák, Curaprox Baby fogkefék - minden, a gyermekek tejfogainak egészségéért!
Author

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!