Buccotherm cukormentes rágógumi 20 db

1 699 Ft

Elfogyott

Cikkszám: PFBUC08001 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A francia Buccotherm szájápolási termékek speciális termálvíz tartalmuknak köszönhetően természetes módon ápolják a szájüreget, gyengéden megóvva annak egészségét.

Az ajánlott napi min. kétszeri rendszeres fogmosás mellett a BUCCOTHERM® rágógumi cukormentes édesítőszerekkel kiváló kiegészítő gondoskodás a friss lehelet megőrzéséhez egész nap, miközben véd a fogszuvasodás ellen.

A Castéra-Verduzan termálvíz, a fluorid, a menta és a xilit tartalmának valamint a  rágásnak köszönhetően véd a lepedék okozta savak termelődésével szemben, a nyáltermelés növelésével pedig tisztítja a fogakat és hatékonyan erősíti a fogzománcot.

  • A Castéra-Verduzan termálvíz segít csökkenteni a fogak demineralizációját és a szájszárazságot
  • A xilit és fluorid semlegesíti a savas környezetet, csökkenti a fogszuvasodás kialakulásának kockázatát.
  • A természetes menta íz friss leheletet biztosít

Javaslatok a termék használatára:

Minden étkezés után 20 percig rágja a rágógumit. Naponta akár 5 drazsé is elrágható. Használata mellett ne feledkezzen meg a rendszeres fogmosásról, önmagában a rágógumi nem helyettesíti azt.

Ezt a terméket 6 év feletti gyerekek és felnőttek használhatják.

Összetevők:

Édesítőszerek: szorbit, izomalt, maltitol szirup, xilit, szukralóz, Stevia Rebaudiana leveleiből kivont szteviol glikozidok; gumi alap (szója lecitint tartalmaz); aromaanyagok; víz (Castéra-Verduzan termálvíz*); nedvesítőszer: glicerin; sűrítőanyag: arab gumi; emulgeálószer: E473; monofluor-foszfát-nátrium; karnauba viasz; antioxidáns: E306.

A BUCCOTHERM TERMÉKEK ÖSSZETÉTELE

A Buccotherm termékekhez a francia Castéra-Verduzan termálvizet használják, mely elismerten jótékony hatással van a szájüregre.

A különböző geológiai rétegeken keresztül feltörő termálvíz gazdag ásványi sókban és nyomelemekben –  1 liter 180°C-os termálvíz összesen 1301 mg ásványi sót és nyomelemet tartalmaz:

– Szulfátok: 662 mg
– Hidrogén-karbonátok: 262 mg
– Kalcium: 196 mg
– Nátrium: 76,6 mg
– Kloridok: 59 mg
– Magnézium: 57,6 mg
– Fluoridok, vas, stroncium, litium: 3,9 mg

Ez a szulfátokban, kalciumban és magnéziumban gazdag termálvíz különleges terápiás tulajdonságokkal bír, amit kiválóan sikerült hasznosítani a Buccotherm termékekben.

A felszínre törő termálvizet először gondos laboratóriumi vizsgálatoknak vetik alá, s csak ezután kerül a három feldolgozó manufaktúra egyikébe.

A világon egyedülálló módon a Buccotherm termékek lúgos pH értékük (pH:8,1) révén segítenek felvenni a harcot a szájszárazsággal, ami a fogszuvasodás egyik fő okozója.

Számos klinikai tanulmány (Párizs, Toulouse, Bordeaux) bizonyította már a Buccotherm termékek jótékony hatását a fogínyre és a fogakra.

A Buccotherm termékek hármas hatása:

– Gazdag ásványi sókban és nyomelemekben: gyógyító, nyugtató, remineralizáló tulajdonság,
– Oxigénnel telített: magas oxigéntartalma antibakteriális hatással bír (elpusztítja a káros anaerob baktériumokat),
– Lúgos pH értékű: a lúgos, 8,1-es pH érték csökkenti a szájüreg savasságát, ami felborítja a száj normál ökoszisztémáját.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

, ,

Ízesítés

,

Bio

nem

Kiszerelés

20 db drazsé/doboz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Buccotherm cukormentes rágógumi 20 db” értékelése elsőként